Samenvatting: Westfall Technik neemt CPP World wide in excess of breidt uit naar Noord-Carolina en China

LAS VEGAS–(Enterprise WIRE)–Westfall Technik, Inc. (“Westfall”, de “Onderneming”), een wereldwijde holding die superieure productieoplossingen biedt voor de productie van kunststof onderdelen in de medische, verpakkings- en consumentengoederen sector, kondigde vandaag de overname aan van Carolina Precision Plastics, LLC (d/b/a “CPP Global” of “CPP”) en haar volledige dochterondernemingen.

De offer versterkt de geografische voetafdruk van Westfall aanzienlijk door de toevoeging van de eerste fabrieken in het zuidoosten van de Verenigde Staten, achieved identify in Mocksville en Asheboro, NC, evenals in Kaiping, China, in de provincie Guangdong. “Dit biedt Westfall een additional source chain-voordeel als het gaat om het bedienen van belangrijke klanten in zowel de verpakkings- als de gezondheidszorgsector”, zegt Merritt Williams, Main Industrial Officer van het bedrijf. “De fabrieken van CPP in North Carolina zijn ideaal gelegen om de veelheid aan merkeigenaren fulfilled een productieaanwezigheid in de omgeving te bedienen.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.