Samenvatting: Voxeldance versterkt Govt Team achieved Critical Employ

SAN RAMON, Californië–(Company WIRE)–Voxeldance, een toonaangevende leverancier van digitale productiesoftware voor additieve 3D-printen, heeft vandaag de benoeming aangekondigd van Robert Yusin als Chief Functioning Officer.

Yusin zal de activiteiten leiden en samenwerken achieved het govt workforce om de wereldwijde groei te stimuleren. Hij heeft meer dan 25 jaar wereldwijde ervaring in productietoepassingen, beveiliging, netwerk, opslag en cloud in computer software en hardware. Hij was voorheen een van de drie oprichters van Oqton. Hij was ook Director of Sales / Company Enhancement bij Autodesk, waar hij pionierde op de Aziatische markt voor de divisie Autodesk Client Group (ACG). Zijn eerdere ervaring omvatte leidinggevende functies bij Accelops (Fortinet), Trustwave, Symantec, Loglogic (TIBCO), McAfee en StorageTek. Yusin heeft bedrijven en functies gebouwd en beheerd fulfilled een omzet van nul tot $ 300 + miljoen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken satisfied de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.