Samenvatting: Ideematec stelt John Susa aan als nieuwe Main Revenue Officer

NEUSLING, Duitsland–(Small business WIRE)–Ideematec, de toonaangevende wereldwijde leverancier van zonnevolgsystemen, heeft vandaag aangekondigd dat John Susa bij het bedrijf is gekomen in de rol van Main Income Officer. Susa zal rapporteren aan CEO en mede-oprichter Mario Eckl en zal verantwoordelijk zijn voor het aansturen van wereldwijde verkoopuitbreiding.

We zijn verheugd dat John ons team is komen versterken”, aldus Mario Eckl, “hij heeft een bewezen staat van dienst in het opbouwen van solide relaties en het stimuleren van een sterke omzetgroei door het identificeren, ontwikkelen en realiseren van nieuwe zakelijke kansen. PV-industrie is onmisbaar. ”

John heeft meer dan dertien jaar in de zonne-industrie gewerkt, meest recentelijk was hij gevestigd in Duitsland, waar hij de afgelopen twee en een 50 % jaar de wereldwijde verkoop en assistance van SMA Photo voltaic leidde. Gedurende deze tijd consolideerde SMA zijn klantenbestand in achieved identify Europa en Noord-Amerika en realiseerde het een benijdenswaardige omzetgroei.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.