Samenvatting: Boston Steel wint S&P International Platts World-wide Metals Award

BOSTON–(Company WIRE)–Boston Steel heeft de New Engineering for the Metals and Mining Field award gewonnen tijdens de 2021 S&P World Platts World-wide Metals Awards.

Boston Steel commercialiseert baanbrekende technologie om de primaire staalproductie koolstofarm te maken. De technologie van het bedrijf combineert gepatenteerde innovaties satisfied very best procedures uit de aluminium- en staalsector om een revolutionaire oplossing te bieden voor de koolstofemissie-uitdaging waarmee de staal waardeketen wordt geconfronteerd. Aangedreven door hernieuwbare elektriciteit, zet gesmolten oxide-elektrolyse ijzererts om in vloeibaar metaal en zuurstof. Het modulaire, schaalbare platform produceert geen CO2 uitstoot, is zeer energiezuinig en werkt satisfied een breed scala aan ijzererts soorten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken achieved de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.