Samenvatting: Altum Technologies en Nippon Metal Engineering kondigen launch van hun Intelligent Cleansing Provider aan, bovendien heeft Altum Technologies financiering voor de volgende fase van groei veiliggesteld

HELSINKI–(Business enterprise WIRE)–Altum Systems Oy (CEO: Matias Tainela, HQ in Helsinki Finland, hierna “Altum”) en Nippon Metal Engineering Co., Ltd. (CEO: Yukito Ishiwa, HQ in Tokyo, Japan, hierna te noemen als “NSE”) kondigen een gezamenlijke samenwerking aan om een nieuwe Good Cleaning Support te lanceren.

Deze nieuwe company stelt procesfabrikanten in staat om vervuiling van industriële apparatuur en leidingen te reinigen en te voorkomen door gebruik te maken van program gestuurde ultrasone technologie. Beide bedrijven hebben nu een licentieovereenkomst getekend voor de ZPD-technologie van Altum om de Good Cleaning Support in heel Japan beschikbaar te maken in verschillende sectoren, zoals energie, petrochemie, papierproductie, voedsel-, dranken bedrijven en meer.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken satisfied de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.